coretrea_wp SENIOR WEB DEVELOPER – Coretre Albania
Call us Today +355 69 82 29 309
Kerkohen SENIOR WEB DEVELOPER

Kandidati do të merret me projekte zhvillimi, zgjidhje backend dhe aplikime web-i.

Kandidati duhet të permbush kriteret qe vijojne:

– Njohje të : PHP, Html, CSS, Javascript

– Njohje të CMS WordPress

– Të ketë të paktën 3 vjet eksperiencë pune si Web Developer

– Të jetë i aftë të kuptojë teknika, algoritme dhe framework-e të reja

– Preferohet të njohe dhe Symfony, Magento, Angular JS

– Predispozicion per konfront me tekonologji inovative

– Gjithashtu duhet të zoteroje gjuhen italiane ne nivel shume të mire pasi punedhenesi do të jete italian.

Ofrohen:

– paga mbi nivelin mesatar të tregut

– rritje e vazhdueshme profesionale ne nje ambjent pune stimulues dhe dinamik.

Të gjithe të interesuarit jane të lutur të na dergojne CV ne adresen e e-mailit: hr@coretrealbania.al ose të na kontaktoni ne nr. Cel: 0698229309.